Hein Walter

Hein Walter neemt sinds 2016 deel an onze projecten. Zijn kunstenaarsbestaan heeft de laatste jaren steeds meer gezichten gekregen. Hein is schilder, tekenaar, zorgkunstenaar, dichter, projectbedenker, projectleider, coach en meer, zoals community-projecten, waarbij hij samen met groepen mensen kunst maakt.

Dit bemanningslid beheert de volgende module(s):

Buurtbewoners

We organiseren groepsgesprekken en individuele interviews met buurtbewoners . Dit stelt ons in staat om hun persoonlijke verhalen en ervaringen te verzamelen. Buurtbewoners krijgen de kans om verhalen te delen en vorm te geven in workshops geleid door kunstenaars. Daarnaast organiseren we expedities en safari's binnen en buiten, onder begeleiding van kunstenaars.

Kip&kunst

HenPower - de Nederlandse uitvoering en outsourceproject met Engelse partnerorganisatie Equal Arts. onder leiding van Vera Broos. Kunstenaars activiteiten rond de komst en het houden van kippen.

Met dank aan: Fonds voor Cultuurparticipatie, Amsterdams Fonds voor de Kunst, RCOAK, St.Sluyterman van Loo, ZGAO, Amsta.


Foto 2 en 4: Albert Nanning

Kunst&Spel

Sinds 2021 nemen we het ingrediënt spel als de verbindende factor voor kunstactiviteiten in en rond zorginstellingen. Tot 2025 ontwikkelen we deze verder onder de naam SCHATTENJACHT. Alle deelnemers geven vorm aan de ontdekkingsreis. “Schatten’ zijn de deelnemers, hun naasten, talenten, liefhebberijen, geschiedenis.


Pyjama Pret

Zachte activiteiten gericht op de vroege en late uren in verlpeeghuizen, muziek met iedereen in pyiama, slaapmutsjes, verhalen voor het slaen gaan, ochtend gymnastiek en knuffels voor het slapen gaan. Activiteiten voor in de ochtend en middag.

Met dank aan Sevagram Limburg , Brabantzorg en het Oranjefonds